سبد مقایسه (0)

مقایسه

سیستم ضد واژگونی کشنده اسکانیا چگونه عمل می کند؟

  • 1397/03/22    17:1

در نسل جدید کشنده های مورد تایید اتحادیه اروپا، سیستم های کمک حرکت (traction help) و سیستم ضد واژگونی (RSP) از آپشن های مورد استفاده در این نوع محصولات هستند. کشنده های تولید شده در مجتمع صنعتی ماموت نیز از چنین سیستمی سود می برند و در تمامی مسیر به راننده کمک می کنند.

به اشتراک بگذارید

دیسک کامیون

  • 1397/03/22    14:21

دیسک کامیون از آن جایی که کامیون ها بسیار بزرگ و سنگین هستند، دیسک آن ها نقش بسیار مهمی در سیستم ترمز ایفا می‌کند. متوقف کردن یک کامیون نیروی زیادی می‌طلبد؛ کم کردن سرعت یا متوقف کردن یک کامیون سنگین، نیاز به اصطکاک زیادی دارد. از طرفی، اصطکاک بین لنت ها و دیسکها حرارت زیادی نیز تولید می‌کند.


دلیل لرزش و کشیدن فرمان خودروهای سنگین

  • 1397/03/22    11:56

هیچ چیز نمی‌تواند جایگزین تخصص و تجربه یک تعمیرکار شود. پس بهتر است در نهایت به آنچه که تعمیرکارتان می‌گوید اعتماد کنید. در ادامه به مرور چند عیب شایع دیگر در جلوبندی خودروها می‌پردازیم. لوازم یدکی کامیون بنز استفاده شده در این خودرو سنگین بسیار حائز اهمیت می باشد. یکی دیگر از عیوب بسیار شایع این مجموعه لرزش غربیلک فرمان است که بسیار دیده می‌شود. گاهی این عیب در هنگام ترمزگیری به چشم می‌آید. این مشکل ریشه‌های زیادی دارد که آنها را به اختصار نام می‌بریم.

به اشتراک بگذارید

چگونه کنترل کامیون را حفظ کنید؟

  • 1397/03/22    9:48

آقای دین جردن سرمربی می گوید عکس العمل طبیعی یک راننده کوبیدن پا روی ترمز و همزمان دور زدن برای جلوگیری از برخورد با مانع است. قانون فیزیک می گوید که چسبیدن لاستیک به زمین حدی دارد اگر راننده ای بخواهد هم ترمز کند و هم فرمان بدهد این چسبندگی باید به دو قسمت تقسیم شود مثلاً اگر هشتاد درصد چسبندگی صرف ترمز بشود در آنصورت فقط بیست درصد چسبندگی برای دور زدن باقی می ماند که به احتمال زیاد برای پیچیدن و جلوگیری از برخورد کافی نیست. نصیحت آقای جردن این است که در این شرایط حاد بین ترمز و فرمان دادن یکی را انتخاب کنید. اگرچه این مخالف عکس العمل عادی شما است ولی ایمن تر است. دی می گوید اگر واقعاً هر دو لازم است ترمز شدید بگیرید (با داشتن ABS) ولی قبل از فرمان دادن ترمز را ول کنید و بگذارید تمام چسبندگی لاستیک ها صرف دور زدن بشود وی می گوید گرفتن کلاچ برای کامیون های دنده ای و یا گذاشتن دنده اتوماتیک در خلاص N در اینجا ضروری است.

به اشتراک بگذارید

چگونه در کنار خودروهای سنگین رانندگی کنیم ؟

  • 1397/03/22    8:43

۱-با نقاط کور کامیونها آشنا شویم یکی از نقاط کور دقیقا در پشت کامیون وجود دارد . راننده کامیون نمیتواند این فضا را به خوبی ببیند یکی دیگر از نقاط کور جلوی کامیون وجود دارد که لاینی که کامیون در آن است و همچنین لاین سمت راستش را شامل می شود. یک نقطه کور هم کنار در سمت راست کامیون وجود دارد. ۲- صبور باشید. هنگامی که در جاده در کنار یک کامیون رانندگی میکنید لازم است که با دقت رانندگی کنید و بدانید که کامیونها نمیتوانند در شرایط اضطراری به سرعت عکس العمل نشان دهند.

به اشتراک بگذارید

چگونه جک تریلر را تنظیم کنیم

  • 1397/03/21    18:2

یکی از مواردی که همواره رانندگان عزیز باید به آن توجه داشته باشند، نحوه توقف تریلر در مسیرهای مختلف است. هرگاه بخواهیم در یک نقطه از مسیر و یا پارکینگ توقفی بیش از یک روز داشته باشیم، نیاز است که محصول را در حالت پارک قرار دهیم. برای این منظور باید از جک های تعبیه شده در طرفین محصول استفاده کنیم تا از فشار بر روی کشنده خودداری شود.

به اشتراک بگذارید

ترمز بادی

  • 1397/03/21    17:9

هوا در همه جا هست ولی روغن هیدرولیک همه جا نیست. قطارها، اتوبوس ها و تریلی ها از سیستم ترمز بادی استفاده می‌کنند به همین خاطر متکی به روغن هیدرولیک نیستند که در صورت بروز نشتی، از بین برود. این وسایل نقلیه بارهای سنگین یا مسافران زیادی را جا به جا می‌کنند، پس برای آن ها ایمنی موضوع بسیار مهمی است. اگر قطاری که با سرعت در حرکت است، متکی به ترمز هیدرولیک باشد، در صورت بروز نشتی در سیستم ترمز، به یک آهن پاره تبدیل خواهد شد. پیش از اختراع ترمزهای بادی، قطارها از یک سیستم ترمز ابتدایی استفاده می‌کردند که نیاز به یک اپراتور، یا ترمزچی، داشت. در هر واگن یک ترمزچی وجود داشت و با اشاره مسوول یا مهندس قطار یک ترمز دستی را به کار می‌انداخت. بعدها سیستم ترمز بادی مستقیم جایگزین این سیستم ناکارآمد دستی شد. این سیستم از یک کمپرسور هوا استفاده می‌کرد تا هوا را از طریق یک لوله، به داخل کپسول هوایی که روی تک تک واگن ها نصب شده بود، تزریق کند. وقتی مهندس قطار ترمز می‌گرفت، لوله ها از هوا پر می‌شدند و ترمزها را فعال می‌کردند. در سال 1869، یک مهندس به نام جرج وستینگهاوس به اهمیت ایمنی در حمل و نقل ریلی پی برد و اولین ترمز بادی سه زمانه برای استفاده در قطار را اختراع کرد. سیستم ترمز وستینگهاوس برعکس سیستم ترمز بادی مستقیم کار می‌کرد. سیستم ترمز بادی سه زمانه، همانطور که از اسمش پیداست، در سه مرحله عمل می‌کرد. بیایید نگاهی به این مراحل بیندازیم.


کاسه نمد

  • 1397/03/20    18:44

همانگونه که از اسم آن پیداست بین این کاسه نمدها با برینگ یا شافت فاصله وجود دارد. عملکرد این کاسه نمدها به مقدار این درز که ممکن است در راستای عمودی، افقی یا عمودی افقی باشد بستگی دارد. از طرف دیگر وجود همین درز موجب عدم تولید اصطکاک و گرما شده، ولی خاصیت آب بندی آن به نوع مالشی نمی رسد که می توان با پرکردن درز موجود توسط گریس خاصیت مذکور را بهبود بخشید. امکان سرعت زیاد در برینگ های با این نوع کاسه نمد از مزایای دیگر آنهاست.


گیربکس (Transmission)

  • 1397/03/20    18:17

گیربکس (Transmission) یکی از اجزای اصلی خودرو می باشد و اهمیت آن کم تر از موتور نیست. دلیل اهمیت بالای آن نیز این است که: (الف) هر موتوری حداکثر دور محدودی دارد و نمی تواند بالاتر از این دور کار کند و (ب) این که هر موتوری با حداکثر دور خود، نیرو و گشتاور معینی را می تواند تولید کند.


بررسی کامیون داف XF105 Euro 5

  • 1397/03/20    18:5

کمپانی داف با ارائه کابینی جادار و راحت، تجهیزات روز دنیا، مواد با کیفیت، و رنگ‌های گرم و جذاب در کامیون داف XF105 Euro 5، این هلندی سنگین وزن را به زیبای جاده‌ها تبدیل کرده است. همچنین، پیشرانه این کامیون زیبا با تامین قدرتی بیش از 510 اسب‌بخار و گشتاوری در حدود 2,500 نیوتن متر، XF105 را کامیون ایده‌آل بسیاری از رانندگان ساخته است. وجود تجهیزاتی چون کروز کنترل قابل تنظیم، هشدار برخورد از جلو، سیستم ترمز الکترونیکی، سیستم ضد لغزش، کنترل پایداری، و کنترل در سربالایی (در مدل های مجهز به گیربکس AS-Tronic) آسایش و راحتی را برای راننده به ارمغان می‌آورند. وجود فواصل طولانی مدت میان تعمیرات، با صرفه‌جویی در هزینه ها، سود بسیار خوبی را برای مالک در بر دارد.


معرفی کامیون ولووFMX

  • 1397/03/20    17:36

اگر به کامیونی احتیاج دارید که از انجام کارهای سنگین و جاده‌های خاکی هراسی نداشته باشد، پس بهتر است نگاه دقیق‌تری به کامیون ولووFMX بیندازید. این کامیون برادر زمخت و خشن‌تر کامیون ولووFM است ولی از شخصیتی آرام‌تر برخوردار است و فقط برای حمل و نقل محلی طراحی شده است. کمپانی ولوو به منظور این که کامیونFMX را برای انجام مأموریت‌های سخت آماده کند، شاسی کامیونFM را تعدیل و آن را به تجهیزاتی مجهز کرده است تا بتواند از عهده انجام کارهای سنگین بر بیاید، حاصل این کار نیز شاهکاری است که با رقبایی نظیر مرسدس بنز آکسور، اویکوTrakker، مانTGS و دافCF رقابت می‌کند.


معرفی کامیون کشندهFAW J6CA4180

  • 1397/03/20    16:13

کامیون-کشنده FAW J6-CA4180 یک کشنده قوی و همه کاره است که به صورت تک محور (2×4) و جفت محور (4×4) به بازار عرضه می‌شود. وزن کامیون تک محور بدون بار به 7900 کیلوگرم می‌رسد و قادر است دو سرنشین را در خود جا بدهد. حداکثر نیروی مجاز وارده به محور جلو 6600 کیلوگرم و به محور عقب 11400 کیلوگرم می‌باشد. در مورد ابعاد این کامیون باید گفت طول آن 6235 میلی‌متر است و عرض و ارتفاع آن نیز به ترتیب به 2495 و 3600 میلی‌متر می‌رسند.

به اشتراک بگذارید

معرفی کشندهFreightliner Cascadia Evolution

  • 1397/03/20    16:4

کمپانی Freightliner در سال 2014 از نسل جدید کشنده سنگین Cascadia رونمایی کرد. نکات مثبت و بسیار با اهمیت کشنده Cascadia Evolution این است که بدنه آن آیرودینامیک شده و مصرف سوخت آن نیز بسیار پایین آمده است. این کشنده به موتور دیزل Detroit مجهز شده است و به لطف بدنه آیرودینامیک، موتور قادر است در مقایسه با مدل 2013 حدود 5 درصد کمتر سوخت مصرف کند. کمپانی دایملر می‌گوید در سال 2007 و با معرفی کشنده Cascadia با موتور Detroit DD15، هدف ما این بود که از طریق کاهش مصرف سوخت و افزایش عملکرد، هزینه مالکیت این کامیون‌ها پایین بیاید، اکنون نیز که مدل Cascadia Evolution روانه بازار شده است، هنوز هم در زمینه کاهش هزینه خریداران و کاهش مصرف سوخت، به تعهد خودمان پایبند هستیم.

به اشتراک بگذارید

معرفی کشنده اینترنشنالWorkstar

  • 1397/03/20    15:42

کامیون‌های سنگین به این منظور ساخته می‌شوند که شرایط کاری سخت را تحمل کنند و از عهده انجام دشوارترین کارها بر بیایند، به همین علت این کامیون‌ها باید از شاسی‌هایی بسیار قوی و موتورهای قوی برخوردار باشند. کامیون اینترنشنالWorkstar نیز عضوی از خانواده کامیون‌های سنگین به شمار می‌رود و به گونه‌ای طراحی شده است که از عهده حمل بارهای نیمه سنگین و سنگین بر بیاید. این کامیون با چند شاسی و سیستم تعلیق مختلف به بازار عرضه می‌شود تا برای انجام کارهای مختلف مناسب باشد. کامیون اینترنشنالWorkstar در پنج پیکربندی تولید می‌شود که با نام‌های 7300، 7400، 7500، 7600 و 7700شناخته می‌شوند. همگی مدل ها از یک پلت‌فرم بهره می‌برند ولی دارای موتورها، شاسی‌ها و سیستم تعلیق‌هایی مختلف هستند. این کامیون مانند همه کامیون‌های این کلاس، ظاهری زمخت و با ابهت دارد، با این حال ظاهر خشن آن با خطوطی منحنی و آیرودینامیک ترکیب شده است تا پویایی آن بالا برود.

به اشتراک بگذارید

معرفی کشنده مرسدس بنزEconic

  • 1397/03/20    14:46

کشنده مرسدس بنزEconic به گونه‌ای طراحی شده است که بتوان از آن استفاده‌های زیادی کرد، از حمل زباله‌های شهری گرفته تا خدمات آتش‌نشانی، حمل و نقل فرودگاهی و غیره. کشنده مرسدس بنزEconic آخرین بار در سال 2010 مورد بازنگری کلی قرار گرفت و به موتور بسیار کم مصرف مطابق با استاتدارد یورو 4 مجهز گردید. این کشنده به صورت کابین سقف بلند (با1,935 میلی‌متر ارتفاع، 2,280 میلی‌متر عرض و 2,000میلی‌متر طول) و کابین سقف کوتاه (با 1,485 میلی‌متر ارتفاع،2,280 میلی‌متر عرض و 2,000 میلی‌متر طول) به بازار عرضه می‌شود.

به اشتراک بگذارید

میل گاردان(Drive Shaft)

  • 1397/03/20    14:12

در خودروهای دیفرانسیل عقب که موتور آنها در بخش جلو واقع است، باید نیروی حاصل از موتور به نحوی به چرخ‎ها برسد. این وظیفه به عهده میل گاردان است که نیروی حاصل از موتور را پس از خروج از گیربکس به چرخ‎های عقب انتقال دهد. اما میل گاردان برخلاف تصور بسیاری از افراد فقط یک لوله عادی نیست. این لوله باید کاملا صاف و بدون لنگی بوده و جنس آن حالت فنری داشته باشد تا در صورت وارد شدن فشار مجدداً به حالت اولیه بازگردد. البته گاردان در اثر وارد شدن فشارهای بیش از حد کج می‏شود. وجود لنگی در میل گاردان به دلیل سرعت بالای گردش آن باعث لرزش شدید خودرو و در نتیجه ناراحتی راننده و سرنشینان و بروز مشکلات دیگر در خودرو می‏شود. دلیل این‎که میل گاردان توپر ساخته نمی‎شود این است که با کوچک‎ترین لنگی اتومبیل باید زلزله 7 ریشتری را تحمل کند و نیز در صورت وزن زیاد آن چهارشاخه‏ها وزن آن را تحمل نکرده و خواهند شکست.


میل لنگ(Crankshaft)

  • 1397/03/20    13:44

میل لنگ (Crankshaft) قطعه ای است که حرکت خطی پیستون ها در داخل سیلندر خودرو را به حرکت دورانی تبدیل می کند. اغلب میل لنگ ها از جنس فولاد با کربن متوسط یا آلیاژ فولاد در ترکیب با فلزات کروم و نیکل و به روش فورج ساخته می شود. در ساخت این قطعه، از فلز وانادیوم که در برابر هوا به سرعت خنک می شود، استفاده می گردد.


نحوه عملکرد موتورهای دیزلی

  • 1397/03/20    13:23

چگونگی عملکرد موتور خودرو و توصیف عملکرد اصلی آن در خصوص احتراق داخلی، چرخه چهار زمانه و در مجموع کلیه اجزا و قطعات لازم برای افزایش کارایی و عملکرد بهتر پیشرانه خودرو یکی از محبوب ترین موضوعاتی است که توجه افراد بسیاری را به سوی خود جلب می‌کند. تفاوت میان یک موتور دیزلی و بنزینی نیز، بخشی از همین ماجرا است. داستان موتور دیزلی درست با اختراع موتور بنزینی آغاز می‌شود. موتور بنزینی توسط نیکلاس آگوست اتو (Nikolaus August Otto) اختراع شد و در سال 1876 به ثبت رسید. این موتور از اصول احتراق چهار زمانه معروف به "چرخه اتو" استفاده می‌کرد و اکنون به یکی از موتورهای پرکاربرد در خودروهای امروزی تبدیل شده است. در ابتدای ورود، این موتورها به دلیل ناکارآمدی و وجود سایر متدهای حمل و نقل همانند موتور بخار با اقبال خوبی مواجه نشدند. این موتورها تنها از 10 درصد سوخت برای به حرکت درآوردن خودرو استفاده می‌کردند و باقی آن صرف تولید گرمای بیهوده می‌شد.

به اشتراک بگذارید

نحوه مهار بار در تریلر

  • 1397/03/20    12:51

اگر داراي وسيله نقليه سنگین باشید، حتما با معقوله بار و مهار آن در حمل و نقل آشنایی دارید

به اشتراک بگذارید

قوانین کار مربوط به رانندگان و میزان کارکرد

  • 1397/03/20    12:43

طبق قانون وزارت کار، 8 ساعت کار در روز یا 40 ساعت در هفته به عنوان ساعت استاندارد کار در کلیه مشاغل در نظر گرفته شده است، ولی ما معتقدیم که بد نشستن و بد رانندگی کردن ایجاد عارضه می‌کند؛ چه شما در روز نیم ساعت پشت فرمان بنشینید، چه 5 ساعت. البته کسی که 5 ساعت با نشستن نامناسب رانندگی می‌کند، سریع‌تر دچار عارضه می‌شود تا

به اشتراک بگذارید

نگاهی به آکسور 1843

  • 1397/03/20    12:39

نگاهی داریم به 1843 AXOR محصول روز تولیدی شرکت ایران خودرو دیزل با پایه قدرتی و حجم موتور بالا که در سال 2005 FACE LIFT شده و برای تهیه این گزارش در اختیار ما قرار گرفت..کیفیت قطعات استفاده شده در این خودرو سنگین و همچنین کامیون بنز را تامین کنندگان قطعه که لوازم یدکی کامیون بنز و همچنین آکسور را تهیه می کنند ایفا می کنند.


واترپمپ

  • 1397/03/20    12:27

واترپمپ مایع خنک کننده‌ی پیشرانه را به جریان می‌اندازد. امروزه واترپمپ‌ها در انواع برقی و مکانیکی موجود هستند


ترموستات

  • 1397/03/20    12:2

ترموستات وظیفه‌ی برقرار کردن جریان مایع خنک کننده بین پیشرانه و رادیاتور را بر عهده دارد


وظیفه «میل لنگ» در خودرو چیست؟

  • 1397/03/20    11:56

میل لنگ یکی از قطعات اصلی خودرو است که در موتور و همچنین حرکت کردن خودرو نقشی اساسی دارد. اما این قطعه چگونه عمل می‌کند و وظایف دقیق آن چیست؟ پیشرانه خودرو شامل قطعات زیادی است که به یکدیگر وابسته هستند و اختلال عملکرد یکی از آن ها می‌تواند کل سیستم را دچار مشکل کند.

به اشتراک بگذارید

ولوو چیست ؟

  • 1397/03/20    11:23

ولوو ، (به سوئدی: volvo) شرکت صنایع سنگین سوئدی است، که سازندهٔ خودروهای سنگین و قطعات مربوط به آن می‌باشد. از جمله تولیدات این شرکت تریلی، کامیون،اتوبوس، تجهیزات ترابری و سازه‌ای، سامانه‌های پیش‌رانش دریایی و صنعتی، تجهیزات هوافضا و ارائه خدمات مالی است.


بررسی کامیون مرسدس بنز زتروس

  • 1397/03/20    11:1

کمپانی مرسدس بنز همواره با خودروهای لوکسش که شما را در کمال آسایش و راحتی جابه‌جا می‌کنند، شناخته می‌شود. همه ما محصولات این کمپانی را دوست داریم؛ چراکه با راحتی و آرامش بی‌نظیر خود، بهشتی امن را برای ما فراهم می‌آورند. اما این بار مهندسان باهوش این خودروساز آلمانی اقدام به ساخت کامیونی با قابلیت انجام کارهای سنگین نمودند: زتروس، مقاوم‌ترین کامیون این کمپانی!!! ضدگلوله بودن بدنه، رانندگی با این کامیون را در مناطق جنگی به یک پیاده‌روی لذت‌بخش در پارک تبدیل می‌کند. مرسدس بنز زتروس با سیستم چهار چرخ محرک و به دو صورت دو محور با وزن خالص 16.5 تا 18 تن و سه محور با وزن خالص 25 تا 27 تن عرضه می‌شود. گفتنی است، حداکثر بار مجاز برای مدل دو محور حدود 10 تن و برای مدل سه محور حدود 16 تن می‌باشد (بدون در نظر گرفتن وزن بدنه).

به اشتراک بگذارید

بررسی کامیون رنو پرمیوم

  • 1397/03/20    10:22

کامیون رنو پرمیوم یکی از متنوع‌ترین و کاربردی‌ترین کامیون‌های موجود در خط تولید کمپانی رنو می‌باشد که با سه کابین Day cab و Sleeper cab و Sleeper cab high roof عرضه می‌شود؛ گفتنی است، مدلSleeper cab high roof در سه تیپ متفاوت در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد که عبارتند از: Alliance وPrivilege و Excellence. همانند مگنوم، رنو پرمیوم نیز طراحی زیبا و پر صلابتی را به نمایش می‌گذارد و از ویژگی‌هایی برخوردار است که آن را آماده سفرهای طولانی مدت می‌سازد. قیمت مناسب، مصرف سوخت کم، و هزینه نگهداری پایین این کامیون فرانسوی در مقایسه با رقبا، آن را به یکی از بهترین گزینه‌های موجود در کلاس خود تبدیل می‌کند. کمپانی سازنده امکان سفارش سه پیشرانه مختلف 380، 430 و 460 اسب‌بخاری را برای مدل Long Distance پرمیوم فراهم آورده است و بدین ترتیب این فرانسوی زیبا و پرقدرت، با کامیون‌هایی چون مرسدس بنز آکتروس، ایویکو استرالیس، ولووFH و اسکانیاR Series به رقابت می‌پردازد.

به اشتراک بگذارید

بررسی کامیون رنو Magnum

  • 1397/03/20    9:54

اولین نسل از کامیون رنو Magnum در سال 1990 به بازارهای جهانی عرضه شد و این کامیون فرانسوی از آن زمان به بعد به محصولی تأثیرگذار در این بخش تبدیل شده است. از ویژگی‌های بارز این کامیون می‌توان به کفی کاملاً تخت، فضای سر زیاد و کابین جادار اشاره کرد که باعث می‌شوند به یکی از راحت‌ترین کامیون‌های این کلاس تبدیل بشود. این کامیون مدت کمی پس از ورودش به بازار موفق به کسب عنوان "بهترین کامیون سال" گردید. این کامیون از آن زمان به بعد و در طول تاریخ 25 ساله‌اش، پیوسته ارتقاء یافته و شاهد پنج به روز رسانی عمده بوده است. کامیون رنو Magnum در سه تیپ تولید می‌شود که عبارتند از: تیپ Privilege، تیپ Excellence و تیپ Vega.


بررسی کامیون اینترنشنال ProStar

  • 1397/03/19    16:16

کامیون اینترنشنال ProStar که در دو حالت 6x4 و 4x2 و با دو کابین Day Cab و Sleeper Cab عرضه می‌شود، به گونه‌ای طراحی شده است که آمادگی حمل بارهای سنگین در مسافت‌های طولانی را داشته باشد. از جمله رقبای این آمریکایی سرسخت می‌توان به Kenworth T700 و Freightliner Cascadia وPeterbilt 587 اشاره کرد. ارائه سه پیشرانه مختلف MaxxForce در کنار طراحی آیرودینامیک و تکنولوژی‌های روز دنیا سبب می‌شود ProStar یکی از کم مصرف‌ترین کامیون‌های کلاس خود باشد.

به اشتراک بگذارید

بررسی سیستم ترمز ديسكی و كاسه ای

  • 1397/03/19    14:24

همانطور كه ميدانيد، سيستم ترمز در خودروهاي سنگين توسط سيستم باد عمل مي كنند. در اين سيستم يك منبع باد وجود دارد كه بوسيله يك كمپرسور هواي فشرده را به بوسترها هدايت مي كند. تا زماني كه باد در مخزن وجود داشته باشد، ‌توانايي ترمزگيري در مجموعه سيستم تعليق فراهم خواهد شد. هنگامي كه راننده اقدام به فشردن پدال ترمز مي كند، يك سوپاپ در زير پدال قرار دارد كه امكان عبور جريان باد از تانك به بوسترها را فراهم مي كند.

به اشتراک بگذارید